Filter
Produkttype
Ned
Farge
Ned
Materiale
Ned
Utsolgt
Sortere etter
Ned

DAY ET har alle de vakre veskene du kan drømme om

Leter du etter en crossbody-veske, skulderveske, ryggsekk, pc-veske eller en hvilken som helst annen type veske - så har du kommet til rett sted. Det kan være at du leter etter en ny veske bare fordi du vil ha en ekstra til samlingen eller kanskje fordi du trenger en til spesielt bruk. DAY ET har et bredt sortiment og et superinspirerende utvalg av vesker.

Gweneth

Vi har den klassiske Gweneth-vesken som passer til ethvert antrekk, og velger du en i en fin farge eller mønster vil vesken virkelig piffe opp antrekket ditt. Det samme gjelder for skinnvesker – de kan heve stilen din og eller legge til en klassisk vri på streetwear. Velg blant våre DAY ET-vesker i sesongens vakre farger og mønstre, eller velg blant nye modeller som har mange fine detaljer og egenskaper. Vårt store sortiment inneholder også mange forskjellige design så du finner akkurat den vesken du trenger – alt fra shopperbager til skuldervesker til crossbody-vesker, reisevesker og så videre.

Mote møter funksjon

Våre design er klassiske og følger trender, men funksjonalitet er minst like viktig for oss, fordi vesken er til for å brukes. Derfor vil du oppleve at veskene våre har forskjellige lommer til å organisere eiendelene dine i, justerbare stropper for å gjøre den mer komfortabel og andre funksjoner som gjør vesken til noe helt spesielt. Spesielt vår Gweneth-kolleksjon er laget med fokus på å være brukbar til stort sett alt. DAY ET Gweneth-veskene er laget av supergod kvalitet, nylonmateriale, så veskene tåler å brukes hver dag og bære mye. Våre mindre vesker fra kolleksjonen, som er smarte å ta med deg om du skal på byen, på middag eller på byturer, kan romme de viktigste eiendelene, som telefon, lommebok, smykkeskrin nøkler og sminkepunger. Samtidig som de er funksjonelle i bruk, er de også super vakre i design.